w Magnackiej
Przyjęcia weselne
W cenie menu weselnego:
- 5 gorących dań serwowanych
- 12 przystawek
- Ciasta
- Owoce
- Napoje zimne (Coca-cola, Fanta, Sprite, soki, woda) bez ograniczeń
- Napoje gorące (wybór kaw i herbat) bez ograniczeń
- Możliwość indywidualnego doboru ilości dań i przystawek – cena ustalana z klientem
- Przywitanie Młodej Pary specjalnie na tę okazję upieczonym chlebem i solą
- Powitalna lampka wina musującego dla Gości
- Pokój z sejfem dla Młodej Pary
- Dekoracja sali (świeże kwiaty na stołach, świeczniki ze świecami, białe serwety)
- Profesjonalna obsługa kelnerska
- Możliwość korzystania z własnego alkoholu bez konieczności uiszczania “opłaty korkowej”
- Przywitanie nowożeńców wystrzałem armatnim
- Czerwony lub biały dywan przed wejściem do Sali
- Tort we własnym zakresie, serwis w cenie
- Dzieci od 3 do 12 lat – 50% ceny
- Zespół, fotograf, kamera – 50% ceny
Zapewniamy:
- Dania wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe
- Klimatyzowaną salę do 200 osób
- Agregat prądotwórczy
- Duży, bezpłatny i monitorowany parking
- Profesjonalną ochronę
- Udostępniamy nieodpłatnie teren na sesje zdjęciowe Młodej Pary
- Podświetlony ogród i molo od strony jeziora
- Internet
- Sztalugi i tablice na listę Gości (60×70 lub 120×100)
Dodatkowo płatne:
- Stół wiejski
- Pieczone prosię
- Dania specjalne serwowane przez Szefa Kuchni
- Sushi
- Fontanna czekoladowa
- Lody i desery
- Obsługa barmańska
- Serwis alkoholi
- Pokrowce na krzesła
- Projektor z ekranem
- Coolery do alkoholu
- Pokoje dla 25 osób wszystkie z widokiem na jezioro
- Śniadania
- Organizacja poprawin
- Wynajem motorówki i przywitanie Młodej Pary na molo
- Możliwość zorganizowania ślubu w ogrodzie nad jeziorem
- Przygotowania Młodej Pary w pokoju przed ślubem
Przykładowe menu
Rosół królewski z mięsnymi pierożkami / flaczki wołowe
Drobiowy filet nadziewany suszonymi pomidorkami i mozarellą w sosie neapolitana, puree ziemniaczane z masłem czosnkowym, zestaw surówek
Roladki schabowe ze szpinakiem w kremowym sosie śmietanowym, kluseczki śląskie, miks warzyw gotowanych na parze / buraczki typu jarzynka na ciepło
Filet z pstąga w prażonych migdałach z lekką nutą trawy cytrynowej, ryż z warzywami, wiosenna surówka z dodatkiem rukoli i prażonych pestek słonecznika
Magnacki barszczyk czerwony z mięsnymi pasztecikami
Półmisek mięs pieczystych (schab, karkówka, boczek)
Magnacki pasztet żurawinowy
Schab po warszawsku
Kolorowa fantazja z kurczaka
Tymbaliki drobiowo-warzywne
Roladki szpinakowe z wędzonym łososiem
Śledzie w trzech smakach: śmietanie, oleju, salsie
Deska serów
Wiosenne jajka w majonezie na kiełkach rzodkiewki
Pikle, warzywa, pieczywo, masło itp.
Lazurowa z dodatkiem sera pleśniowego i chrupiącego bekonu
Cezar z grillowanym kurczakiem i grzankami
Tradycyjna jarzynowa
Caprese z pesto bazyliowym
✻
Ponadto
Sernik, szarlotka, makowiec, comber, tiramisu, toffinka, rafaello, kruche babeczki owocami, czekoladki i inne (około 14 pozycji)
Patery z owocami