Przyjęcia weselne

w Magnackiej

Przyjęcia weselne

W cenie menu weselnego:

  • 5 gorących dań serwowanych
  • 10 przystawek
  • 4 sałatki
  • Ciasta
  • Owoce
  • Napoje zimne (Coca-­cola, Fanta, Sprite, Tonik, soki, woda) ­ bez ograniczeń
  • Napoje gorące (wybór kaw i herbat) ­ bez ograniczeń
  • Przywitanie Młodej Pary specjalnie na tę okazję upieczonym chlebem i solą
  • Powitalna lampka wina musującego dla Gości
  • Pokój dla Młodej Pary
  • Dekoracja sali (świeże kwiaty na stołach i świece)
  • Profesjonalna obsługa kelnerska
  • Możliwość korzystania z własnego alkoholu bez konieczności uiszczania „opłaty korkowej”
  • Przywitanie nowożeńców wystrzałem armatnim
  • Czerwony dywan przed wejściem do Sali Gościnnej

Zapewniamy:

  • Dania wegetariańskie i wegańskie
  • Klimatyzowaną salę do 200 osób
  • Duży, bezpłatny i monitorowany parking
  • Profesjonalną ochronę
  • Możliwość zorganizowania poprawin
  • Udostępniamy nieodpłatnie teren na sesje zdjęciowe Młodej Pary
  • Podświetlony ogród i molo od strony jeziora
  • Internet

Dodatkowo płatne:

  • Stół wiejski
  • Stół szlachecki (ryby i wyroby z dziczyzny)
  • Pieczone prosię
  • Dania specjalne serwowane przez Szefa Kuchni
  • Grill
  • Sushi
  • Fontanna czekoladowa
  • Lody i desery
  • Obsługa barmańska
  • Serwis alkoholi
  • Candy bar
  • Pokaz sztucznych ogni odpalanych z jeziora
  • Pokrowce na krzesła
  • Pokoje dla 30 gości ­ wszystkie z widokiem na jezioro
  • Śniadania dla gości
  • Wynajem motorówki i przywitanie Młodej Pary na molo
  • Możliwość organizacji ślubu wewnątrz sali
  • Możliwość zorganizowania ślubu w ogrodzie nad jeziorem

Przykładowe menu

Dania główne

Dania główne

Rosół królewski z mięsnymi pierożkami / flaczki wołowe

Drobiowy filet nadziewany suszonymi pomidorkami i mozarellą w sosie neapolitana, puree ziemniaczane z masłem czosnkowym, zestaw surówek

Roladki schabowe ze szpinakiem w kremowym sosie śmietanowym, kluseczki śląskie, miks warzyw gotowanych na parze / buraczki typu jarzynka na ciepło

Filet z pstąga w prażonych migdałach z lekką nutą trawy cytrynowej, ryż z warzywami, wiosenna surówka z dodatkiem rukoli i prażonych pestek słonecznika

Magnacki barszczyk czerwony z mięsnymi pasztecikami

Przystawki

Przystawki

Półmisek mięs pieczystych (schab, karkówka, boczek)

Magnacki pasztet żurawinowy

Schab po warszawsku

Kolorowa fantazja z kurczaka

Tymbaliki drobiowo-­warzywne

Roladki szpinakowe z wędzonym łososiem

Śledzie w trzech smakach: śmietanie, oleju, salsie

Deska serów

Wiosenne jajka w majonezie na kiełkach rzodkiewki

Pikle, warzywa, pieczywo, masło itp.

Sałatki

Sałatki

Lazurowa z dodatkiem sera pleśniowego i chrupiącego bekonu

Cezar z grillowanym kurczakiem i grzankami

Tradycyjna jarzynowa

Caprese z pesto bazyliowym

Ponadto

Sernik, szarlotka, makowiec, comber, tiramisu, toffinka, rafaello, kruche babeczki owocami, czekoladki i inne (około 14 pozycji)

Patery z owocami